Donaldi puth Beatrix: “Më kishte marrë malli për ndjesi kështu”

Në fund të spektaklit të mbrëmshëm të “Big Brother VIP”, “vëllai i madh” kishte përgatitur një darkë romantike për dy nga banorët.

Ishin vetë banorët që do të zgjidhnin mes tyre, dhe të gjithë njëzëri zgjodhën Donaldin dhe Beatrixin. Ky takim mes tyre erdhi pasi pranuan hapur ndjenjat për njëri-tjetrin.

Ata u shfaqën shumë pranë dhe u shprehen se janë të lumtur që e kanë takuar njëri-tjerin, ku nuk munguan as fjalët e ngrohta.

Pjesë nga biseda mes tyre gjatë darkës:

Donaldi: Jam shumë i lumtur që të kam takuar

Beatrix: Dhe unë

Donaldi: Është shumë e çuditshme kjo ndjesia, prandaj më pëlqen

Beatrix: Faleminderit që më ke bërë të ndihem shumë mirë

Donaldi: Dhe ti më ke bërë të ndihem shumë mirë (e puth vazhdimisht në qafë)

Beatrix: Shumë, shumë fare

Donaldi: Më kishte marrë malli për ndjesi kështu

Beatrix: Dhe mua shumë

Donaldi: Dhe më pëlqen mënyra si t’i reagon

 

Previous ArticleNext Article