KreuCelebrity

Arjola Demiri: Burrat shqiptarë s’mbajnë dot bashkëshorten, por 10 dashnore po!

Arjola Demiri: Burrat shqiptarë s’mbajnë dot bashkëshorten,

Aktorja Arjola Demiri ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin “Natën me Aulonën”. Gjatë ajo foli edhe për jetën private si dhe problemet qe ka hasur tek meshkujt shqiptarë.

Arjola Demiri: Burrat shqiptarë s’mbajnë dot bashkëshorten,

Sipas aktores se divorcuar me tre femije, ka shume hipokrizi ne cifte. Ajo tha se nuk e kupton pse shumë çifte qëndrojnë bashkë për shkak të interesit, ndërkohë që pëlqejnë njerëz të tjerë.

Arjola Demiri: Burrat shqiptarë s’mbajnë dot bashkëshorten,

Madje u shpreh mjaft e drejtperdrejte ne komentet se meshkujt shqiptarë nuk janë të aftë të mbajnë bashkëshorten, por ata munden të mbajnë 10 dashnore.

Arjola Demiri: Burrat shqiptarë s’mbajnë dot bashkëshorten,

"Realiteti në Shqipëri është që meshkujt nuk janë të aftë të mbajnë një femër që është bashkëshortja e tyre, por janë të aftë të mbajnë 10 dashnore. Këtë nuk e kam kuptuar kurrë sepse dreqi ta hajë mos rri në një lidhje që nuk të bën të lumtur", pohoi Arjola.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF