KreuCelebrity

Mesazhe ‘dirty'; foto eksplicide; fantazia seksuale me një VIP! Ardit Çuni i thotë të gjitha!

Ardit Çuni ka dhënë së fundmi një intervistë për kanalin në YouTube të revistës “Bordo”, ku nuk ka nguruar t’u përgjigjet edhe disa prej pyetjeve pikante.

Mesazhe ‘dirty'; foto eksplicide; fantazia seksuale me një VIP!

Mes të tjerash Arditi ka dhënë këshillë për artistët e rinj, të cilët sipas tij duhet të punojnë fort dhe të mos ankohen shumë. Ndërkohë për vete ai tha se ka mësuar duke e pësuar, “Nuk kam patur shumë këshilla me thënë të drejtën”, shprehet Arditi për “Bordo”.

Mesazhe ‘dirty'; foto eksplicide; fantazia seksuale me një VIP!

Sikurse një pjesë e madhe e njerëzve, edhe për Ardit Çunin frika më e madhë është të humbasë njerëzit e familjes.

Më poshtë do të gjeni intervistën e dhënë nga Ardit Çuni për “Bordo”:

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF