KreuCelebrity

SONDAZH/ Nëse do kishit një hall, cilit program investigativ do t’i drejtoheshit?!

SONDAZH/ Nëse do kishit një hall, cilit program investigativ do

Janë katër programe investigative aktualisht në ekranet shqiptare, në të cilat qytetarë të ndryshëm shpesh drejtohen për të kërkuar ndihmë për padrejtësitë dhe shkeljet që u janë bërë nga civilë apo edhe zyra qeveritare.

Fiks Fare, Stop, Piranjat dhe Xhadat janë programet e kësaj natyre të cilët me anë të humorit e satirës fshikullojnë fenomenet negative të shoqërisë shqiptare.

Po ju, cilin prej këtyre dritareve investigative shihni si më të vërtetin, apo nëse do të kishit një shqetësim për një padrejtësi që ju është bërë, tek cila derë do të trokisnit?

Poll

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF