KreuInterior

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Nëse do të imagjinonit shtëpitë e rëndësishme në Los Anxhelos, mund të duket diçka si kjo. E vendosur në një kep mbi Sunset Strip, pranë Beverly Hills me pamje mahnitëse të qytetit dhe oqeanit, shtëpia, e ndërtuar në vitin 1948, i përket Davana Fryzer dhe babait të saj Joe.

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Me tavane të larta dhe një pamje të jashtme tradicionale, ajo ishte rimodeluar për herë të fundit në fillim të viteve 1980 nga Ëaldo Fernandez kur i përkiste aktorit Michael York dhe gruas së tij Pat. Sfida më e madhe e pronarëve aktual kishte të bënte me rikonfigurimin e hapësirës së brendshme që duheshin dy vjet për t'u përsosur.

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

E ndërtuar në një kat të vetëm, shtëpia prej 464 metrash katrorë tani ka një dhomë ndenjeje dhe ngrënieje me plan të hapur, plus katër dhoma gjumi (dhoma e gjumit kryesore ka pamjen më të mirë të qendrës së qytetit LA, si dhe një dush të brendshëm/jashtë dhe një tarracë të madhe). Pasi ishin të kënaqur me rregullimin e dhomave, ata mundën të fokusoheshin në krijimin e skemave të brendshme që do të ndiheshin si mikpritëse ashtu edhe të kuruara. Për ta arritur këtë, ata përdorën një gamë neutrale kafeje, kremi, gri, dhe jeshile të thellë, të theksuara me thekse të zeza, me një përzierje guri natyror, lisi të lehtë dhe pëlhura tekstuale si mohair, boucle dhe lëkurë dashi.

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Ata e shitën atë në 2022 pasi jetuan atje për gati pesë dekada. Rruga ka pasur shumë banorë të famshëm, duke përfshirë Elizabeth Taylor, Jane Fonda dhe Richard Gere.

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Brenda një shtëpie tipike të viteve ‘40 në Hollywood!

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF