KreuInterior

Hotel Butik Arameras në Ksamil, një me natyrën!

Ksamili është një nga vendet e preferuara të verës, për detin e kristaltë, peizazhin e mrekullueshëm dhe gjiret unike. Në një gji të tillë gjendet një prej destinacioneve më të bukura të kësaj zone, e cila mund të frekuentohet gjatë gjithë vitit! Bëhet fjalë për hotel butik Arameras dhe është një joshje e vërtetë, që kur e sheh në profilin e tij në Instagram e mandej në faqen zyrtare të web-it! Ndërsa lundron në rrjet, të duket kohë e vonuar për të mos e prekur këtë mrekulli të Zotit dhe të dorës së njeriut!

Arameras është një hotel butik në Ksamil të Sarandës, i cili funksionon gjatë gjithë vitit. Hoteli ka një histori të gjatë dhe gjatë viteve ai është zhytur vërtet në kulturën shpirtërore të Sarandës dhe turizmin e saj të veçantë. Ajo dallohet qartë sepse është e specializuar në pritjen me përvojë me vëmendje ndaj detajeve ndërsa promovon instalimet e artit të frymëzuar nga natyra rreth ambienteve të saj.

KONCEPTI

Profili i veçantë i hotelit është ai i një hoteli Art, i frymëzuar dhe i integruar me natyrën. Dashuria jonë për natyrën është e pandërprerë, ashtu siç është e pandërprerë nevoja për të qenë vërtet të bazuar. Kjo lidhje e ushqen shpirtin deri në thelbin e tij. Këtu në Arameras ne përpiqemi t’ju bëjmë të qëndroni të paharrueshëm, të qetë dhe magjik. Një eksperiencë që nuk do ta harroni kurrë.

Frymëzuar nga natyra

Ne na pëlqen të marrim frymëzim nga natyra dhe lëndët e para kur dizajnojmë brendësinë e hotelit. Ndihemi të detyruar të përfshijmë ambientin e mrekullueshëm të Shqipërisë së Jugut në dizajnin e brendshëm të hotelit dhe të krijojmë një lidhje dhe një tranzicion të qetë për mysafirët tanë, kur kthehen në dhomë. Spërkatjet e ndritshme të ngjyrave në muret e frymëzuara nga deti Jon, qielli dhe natyra krijojnë një sfond të fortë për t’u porositur. Dhomat janë në formën e vilave të vogla prej guri që përqafojnë stilin tradicional të qytetit. Dhomat kanë të gjitha kushtet që ju të jeni sa më komod.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF