KreuInterior

15 dizajne kuzhinash që do t’ju mbledhin në shtëpi!

15 dizajne kuzhinash që do t’ju mbledhin në shtëpi!

Sa elegante dhe e përjetshme mbetet një kuzhinë klasike e bardhë, aq ka edhe diçka tërheqëse në përdorimin e nuancave më të guximshme, duke ndriçuar zemrën e shtëpisë tuaj me një rozë petale ose jeshile pyjore në vendin tuaj të gatimit.

Ata që pëlqejnë ngjyrat shpesh kujdesen ta tregojnë kudo; në veshje, në grim, në arredimin e shtëpisë, e madje edhe deri tek zgjedhja e interiorit dhe dizajnit të tempullit të tyre të gatimit. 

Të guximshëm dhe të vendosur këta persona e përqafojnë entuziazmin maksimalist. Pllakat me kuadrate dhe inoksi me ngjyrë janë të preferuarat në mesin e turmës më aventureske.

Në kuzhinat ku mbizotërojnë ngjyrat dhe printet e guximshme tavanet në ngjyrë blu safir janë gjithçka tjetër veçse të mërzitshme.

Nëse edhe ju bëni pjesë në listën e guximtarëve që një kuzhinë minimaliste ju duket e mërzitshme hidhini një sy fotove më poshtë, ndoshta gjeni aty kuzhinën e ëndrrave. Me siguro do ju frymëzojnë për ndonjë ndryshim.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF