KreuInterior

15 shtëpitë më të bukura ta plazhit në Pinterest!

15 shtëpitë më të bukura ta plazhit në Pinterest!

Përsa i përket stilit të brendshëm australian, shtëpia në plazh është ndoshta përmbledhja më e përshtatshme.

E qetë dhe relaksuese, shtëpia australiane e plazhit përfaqëson gjithçka që ju pëlqen për stilin e jetës australiane, diellin, sërfin, ditët e nxehta të verës dhe netët e qeta, të ngrënit jashtë dhe të ecurit zbathur në  rërë.

Në Australi, shtëpitë bregdetare karakterizohen nga ambiente të brendshme që përshtatin stilin e jetesës së plazhit. Dyert e gjera franceze të mirëseardhura në erën e detit, kolltukët prej liri dhe orenditë e buta zënë vend me krenari në hapësirat e banimit. Ngjyra përdoret me masë, me ngjyrat neutrale që favorizohen për thjeshtësinë dhe ndjenjën e ajrosjes që u japin vendbanimeve në bregdet.

Nëse doni të mobiloni një shtëpi plazhi, apo thjesht të kënaqni sytë duke i parë, Vogue Living ka kapërcyer thellësitë e Pinterest- qendrës përfundimtare të frymëzimit të dizajnit,  për të zgjedhur 15 nga shtëpitë më mahnitëse të plazhit Australian që janë të mbushura me ide të brendshme që mund të vidhni për shtëpinë tuaj. Relaksohuni dhe shijoni.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF