KreuStil Jetese

5 smartwatch për të qenë njëkohësisht hi-tech dhe shik

Një smartwatch me performancë të lartë dhe elegant njëkohësish? Kjo është sfida që kanë ndërmarrë këto pesë modele:

Apple Watch

Mbretëreshë në sektroin e smartwatch, Apple Watch ka devijuar në një model që ngjan pak me një objekt hi-tech dhe më shumë me një bizhu shik, kjo falë bashkëpunimit me shtëpinë Hermès.

Smartwatch-i Omate

Të përfitosh nga të gjitha avatazhet e një smartwatch-i pa sakrifikuar nga klasi i orës? Ky është parimi i smartwatch-it Omate që krijon një aleancë mes teknologjisë dhe elegancës.

Smartwatch-i Michael Kors

E ideuar për klientet që e kanë kohën jashtzakonisht shumë të ngarkuar, Michael Kors  ka kërkuar t’ju lehtësojë jetë me një smartwatch të pajisuar me teknologji Google por që mbetet elegant, femëror dhe me një pamje fantastike.

Smartwatch-i Guess

Me modelin e tij Connect Smartwatch, Guess kërkon gjithashtu të gjallërojë dizajnin e këtij objekti tekonologjik sipas stilit të markës dhe modelet e propozuara i bëjnë jeohnë produkteve kryesore të markës.

Smartwatch-i Fossil

Po sikur smartwatch-i të marrë format e një ore klasike? Kjo është sfida e ndërmarrë nga Fossil që, mbrapa një kornize të rrumbullakët dhe një rripi tradicional lëkure, ka arritur të vendosë një teknologji të aftë të bëjë gjithçka… ose gati gjithçka.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF