KreuStil Jetese

Lisi, një aleat i ri kundër plakjes!

Përveç se ngrihet madhërisht në pyjet tona, lisi shfaq aftësi kurative që luftojnë shenjat e plakjes. Një konstatim që ka inspiruar “La Chênaie” (lisi), markë e krijuar nga familja Charlois pas 20 vitesh analizime të pyjeve.

Pika e fortë e kësaj marke është “Quercus PatraeaI”, me bazë kore të lisit, degë të njoma dhe gjethe, që ka një fuqi të lartë antioksiduese dhe liftingu.

I përqëndruar tek serumet, kujdesi i përforcuar, gelçrat gërryesës, konturet e syve, Vaji Dritë i markës, një elikzir që riaktivizon funksionet e qelizave, përforcon barrierën e lëkurës, i jep fuqi dhe densitet lërkrës pak të lëshuar.

Për më tepër me përcaktimin “made in France” me një respektim strikt të natyrës, pa kimikate, OMGJ apo parafinë…

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF