KreuStil Jetese

Këpucët “star” të praverë-verë 2016

Mes rikthimit të viteve ’90, efekteve ylber, përzierjeve dhe përshtatjeve të materialeve dhe modleve të mbrëmjeve luksoze, këpucët e sezonit që sapo ka hyrë përzijenë influencat për të vendosur konturet e pranverë-verë 2016.

Për të githa që duan të ecin me hapin e modës së fundit, në galerinë tonë të fotove do të gjeni tendencat e këpucëve për sezonin pranverë-verë 2016.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF