KreuStil Jetese

Po sikur të dashuruarit e “Titanic” të duhen vërtetë?

Tre martesa për Winslet, aventura me modelet e Victoria’s Secret për Leon! E vetmja histori që zgjat? Është që ata jetojnë bashkë.

Që prej “Titanic”, aktorja angleze mban një unazë që Leo ia ka dhuruar dhe në martesën e tyre të fundit, që është “Revenant”, ajo zgjodhi ta mbajë në altar!

Ai e fton gjithnjë të flejë në shtëpinë e tij kur ajo është në Los Angeles.

Madje ata bëjnë më shumë deklarata për njëri tjetrin se sa Jack dhe Rose: “Kate është njeriu më fantastik që kam njohur”, thotë ai. “E dua Leonardon nga thellësia e zemrës sime përgjithmon”, thotë ajo.

Një dashuri që do të shpërbënte ajsbergët!

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF