KreuStil Jetese

Prangat e Dinh Van rikthehen fuqishëm!

Në 50 vite ekzistencë, shtëpia Dinh Van ka dhuruar kombinime argjendarie me të gjitha elementet e rëndësishme të jetës së përditshme.

Në vitin 1967 ishin “Maillons”, unazë e gdhëndur në formë zinxhiri, “Serrure” (Brava), por ishin modelet “Menottes” (pranga) që magjepsën një gjeneratë të tërë.

Pas 40 vitesh, është okazioni që “Menottes” të rikthehn me një luk dhe zinxhir të ri.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF