KreuStil Jetese

Atentatet në Bruksel: Yjet mobilizohen në rrjetet sociale

Atentati i parë ndodhi rreth orës 08:00 në aeroporti Zaventem, një orë më vonë, ndodhi atentati i dytë në një stacion metrojë pranë Parlamentit Evropian.

Përballë kësaj tragjedie, janë të shumtë yjet që reaguan në rrjetet sociale, duke publikuar fjalë dhe shpesh edhe imazhe që shpreh troditjen dhe vuajtjen e tyre.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF