KreuStil Jetese

Qyteti i Arizonës do të marrë emrin e Taylor Swift !

Qyteti i Arizonës do të marrë emrin e Taylor Swift !

Kryetari i bashkisë së Glendale, Jerry Weiers, riemëroi zyrtarisht qytetin për të nderuar fillimin e turneut The Eras të Taylor Swift këtë fundjavë. Ne shpallim se më 17 dhe 18 mars 2023, qyteti i Glendale do të riemërohet “Swift City” dhe të gjithë Swifties inkurajohen të ndajnë buzëqeshjet e tyre që mund të ndriçojnë këtë qytet në të gjitha platformat e mediave sociale sepse njerëzit më të mirë në jetë janë ata që jetojnë të lirë”, u shpreh kryetari.

Pas shfaqjeve të njëpasnjëshme në Arenën State Farm të Swift City të sapo pagëzuar, Sëift do të përshkruajë një kurs për në Las Vegas, Houston, Atlanta. Në të njëjtën ditë që Glendale u bë Sëift City, superylli gjithashtu lançoi një portal të ri në faqen e saj zyrtare, të kompletuar me akses në mallrat e Eras Tour , numërim mbrapsht për çdo ndalesë në turne dhe më shumë.

GAYLE, e cila do të hapë shfaqjet e Arizonës së bashku me Paramore, së fundmi ndau reagimin e saj ndaj këngëtares së “Anti-Hero” duke i kërkuar të vinte në turne.

“Kjo thjesht do të thotë shumë për mua dhe thjesht ishte vërtet e vlefshme për mua, dhe veçanërisht në një kohë shumë dërrmuese,” tha këngëtarja në një intervistë me Apple Music 1. “Nuk e dija se çfarë do të bëja këtë vit. Isha sikur, ‘O Zot, kam pasur vitin më të mirë të jetës sime. Çfarë do të bëj vitin tjetër?”, tha ajo. “Këtu ka diçka për të shtuar në kalendarin tuaj”.

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF