KreuStil Jetese

Vendosja e muzikës në plazhin e Portugalisë mund t’ju sjellë një gjobë prej 36 mijë euro

Vendosja e muzikës në plazhin e Portugalisë mund t’ju

Pushuesit e plazhit në Portugali janë paralajmëruar se mund të përballen me gjoba deri në 36,000 euro për vendosjen e muzikës me zë të lartë.

Altoparlantët portativë që shqetësojnë vendasit dhe turistët janë ndaluar nga Autoriteti Kombëtar Detar i vendit (AMN).

Gjobat mund të jenë diku ndërmjet 200 dhe 4,000 € për individët dhe midis 2,000 dhe 36,000 € për grupet.

Nga Portugalia në Kroaci, rregulla dhe kufizime po futen për t’i bërë destinacionet turistike.

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF