KreuStil Jetese

Filmi “Barbie” pa rivalë, grumbullon 27.5 milionë euro!

Filmi “Barbie” pa rivalë, grumbullon 27.5 milionë euro!

Filmi “Barbie” mbetet në krye të koleksioneve të fundjavës, duke mbledhur mbi një milion e 200 mijë euro dhe në përgjithësi rezulton plot 27 milionë e gjysmë euro. Në vend të dytë konfirmohet “Shark 2 – The Abyss” me 734 mijë euro gjatë fundjavës, në total 3.8 milionë. 

I pandryshuar është gjithashtu edhe vendi i tretë në renditje, “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1”, i cili ka arritur 187 000 euro gjatë fundjavës, pothuajse 5 milionë në total.

Vendi i katërt për filmin e animuar Disney/Pixar, Elemental, i cili ka grumbulluar pak më shumë se 127 mijë euro, duke arritur në 6.3 milionë në total. Më pas renditen “The awakening of Dracula”, “Indiana Jones”, “My neighbor Totoro”, “The last night of Love”.

Dhjetëshja e parë përfundon me “Ruby Gillman – Girl ëith Tentacles” (24 000 euro) dhe “The Eight Mountains” (20 000 euro, për një total prej 5.9 milionë), duke rritur shtatë pozicione. Në përgjithësi, arkat shënojnë një rënie prej 55%, sipas të gjitha gjasave lidhur me pushimet e gushtit: 3 milionë e 81 mijë euro krahasuar me 6.8 milionë fundjavën e kaluar.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF