KreuStil Jetese

Si të vishesh “shik” në moshën 40 vjeçe: Këshillat e specialistëve!

Si të vishesh “shik” në moshën 40 vjeçe:

Moda, thonë, nuk e llogarit moshën por specialistët janë të mendimit se duhen disa këshilla për t’u veshur “shik” në moshën 40-vjecare. Disa femra, në këtë moshë, kanë tendencën të “huazojnë” stilin e vajzave të tyre dhe të fshehin format duke mbajtur rroba më të gjera.

Ka megjithatë disa rregulla të thjeshta sesi një 40-vjeçare të ketë më shumë besim te vetja.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF