KreuStil Jetese

Merr masa Britney Spears; shton një profesionist mjekësor në stafin e saj!

Merr masa Britney Spears; shton një profesionist mjekësor në

Britney Spears po merr masa për të siguruar mirëqenien e saj, veçanërisht në lidhje me shëndetin e saj. Së fundmi ajo ka marrë dy anëtarë të rinj në rezidencën e saj në zonën e Los Angelosit.

Sipas informacioneve të marra nga TMZ, burime pranë Britneyt kanë zbuluar se një nga këta anëtarë të rinj të ekipit ka një përvojë në fushën mjekësore, një aspekt vendimtar duke marrë parasysh nevojat specifike të Britney.

Burimet kanë treguar se anëtarit të stafit me ekspertizë mjekësore do t’i besohen një gamë e larmishme përgjegjësish, me fokus kryesor ruajtjen e shëndetit të Britney dhe sigurimin e respektimit të regjimit të mjekimit.

Përsa i përket individëve që vazhdojnë të mbështesin Britney-n, përkatësisht avokati i saj Mat Rosengart dhe menaxheri Cade Hudson, objektivi i tyre kryesor është ta angazhojnë atë.

Burime të besueshme kanë treguar se Britney i ka kushtuar kohë si përpjekjeve të saj muzikore, ashtu edhe projekteve të jashtme. Duke patur parasysh preferencën e saj për të mos qenë vetëm, lehtësimi i pjesëmarrjes së saj në aktivitete të ndryshme jashtë shtëpisë së saj ka një rëndësi të konsiderueshme.

Së fundmi, Britney ndau disa imazhe dhe video që bënë që shumë njerëz të besonin se ajo po festonte divorcin e saj, me burra pa këmishë që e rrethonin.

Megjithatë, është sqaruar se kjo në fakt ishte nga një video e kaluar, jo një ngjarje aktuale.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF