KreuStil Jetese

Sa është vlera neto e pasurisë së aktores Sandra Bullock!

Sa është vlera neto e pasurisë së aktores Sandra Bullock!

Me kalimin e viteve, Sandra Bullock u bë një nga aktoret më të famshme në Hollywood, duke fituar shumë para. Në hapat e saj të parë të aktrimit profesional, Bullock fillimisht mori role të vogla, duke ndërtuar në mënyrë të qëndrueshme karrierën e saj derisa siguroi një rol të rëndësishëm në filmin e vitit 1993 “Demolition Man”, duke luajtur së bashku me Sylvester Stallone dhe Wesley Snipes .

Një vit më vonë, Bullock luajti bashkë me Keanu Reeves në “Speed”, një film që mblodhi të ardhura të jashtëzakonshme në mbarë botën prej 350 milionë dollarë. Ky rol i veçantë e çoi karrierën e Bullock në tjetër nivel.

Edhe pse ajo ishte angazhuar në mënyrë aktive në projekte të ndryshme për gati një dekadë përpara “Speed”, ishte ky roli i saj i madh që çoi në një transformim të jashtëzakonshëm në trajektoren e saj të karrierës. Rrugëtimi i saj profesional përfshinte paraqitje në filma të shquar, si, “While You Were Sleeping”, “A Time to Kill”, “Hope Floats”, “Miss Congeniality”, “28 Days” dhe “The Blind Side”.

Pas suksesit të “Speed”, Sandra Bullock forcoi statusin e saj si një aktore e shquar e Hollivudit. Pas këtij momenti historik, ajo siguroi role të shumta të rëndësishme në një gamë të larmishme filmash shumë të suksesshëm. Shembuj të dukshëm përfshijnë përfshirjen e saj në ‘While You Were Sleeping’, i cili mblodhi të ardhura mbresëlënëse në mbarë botën prej 182 milionë dollarë dhe gjithashtu i dha asaj një nominim për çmimin “Golden Globe”.

Një tjetër arritje ishte roli i saj në “A Time to Kill”, i cili gjeneroi 152.2 milionë dollarë në mbarë botën. Sipas “The New York Times”, paga e saj për të luajtur në “The Blind Side” thuhet se ishte vendosur në 5 milionë dollarë, e cila mbetet e konsiderueshme për çdo aktor profesionist.

Ajo gjithashtu fitoi një Oscar për aktoren më të mirë për atë interpretim, gjë që e rriti edhe më shumë qëndrimin e saj. Kur mblidhen të gjitha këto pagesa për filmat e saj, është logjike që Sandra Bullock është shumë pasur.

Po sa është vlera neto e Sandra Bullock?

Përveç të ardhurave nga aktrimi, Bullock zotëron një nga koleksionet më të shquara të pronave të paluajtshme në mesin e aktorëve të Hollivudit. Pronësia e saj shtrihet në rreth 20 prona të vendosura në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Në total, vlera e vlerësuar e pasurive të paluajtshme të Sandra Bullock arrin në një vlerësim konservativ prej 80 milionë dollarësh. Kur merren parasysh asetet e saj financiare në tërësi, vlera neto e Sandra Bullock vlerësohet në rreth 250 milionë dollarë.

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF