KreuCelebrity

Shenjat e horoskopit që mërziten shpejt në një marrëdhënie!

Shenjat e horoskopit që mërziten shpejt në një

Disa shenja të horoskopit nuk kanë faj, sepse yjet diktojnë për to me sa duket vijimësinë e një marrëdhënieje. Ja disa nga shenjat që mërziten shpejt në një lidhje:

UJORI

Ujori nuk është ai tipi që e kupton lidhjen si të tjerat e shenjave, prandaj edhe mërziten shpesh në një marredhnie. Cila eshte zgjidhja? Mbajeni me zinxhir (ose të paktën lëreni të besojë dhe të ndihet kështu) dhe shërbejini atij shumëllojshmëri çdo ditë, me një dozë… çmendurie!

DASHI

Dashi është i nxehtë për pushtimet, i nxehtë për shprehjet e pasionit, i nxehtë për çdo gjë përveç të qenit i kënaqur në një marrëdhënie. Sepse kur ke sundimtarin Marsin dhe je mësuar të luftosh, të pushtosh, të nxitosh, të jesh vazhdimisht në lëvizje dhe në gjendje gatishmërie, nuk ulesh dot pastaj e te rrish. Kini kujdes, sepse Dashi mërzitet lehtë dhe kërkon trajtim të veçantë!

SHIGJETARI

Për Shigjetarin, një marrëdhënie është një marrëveshje midis dy njerëzve për të qenë së bashku, në çdo formë. Nëse tani doni këtë dhe atë dhe tjetrin dhe doni t'i shprehni të gjitha dhe paraprakisht bini dakord dhe studioni dhe shikoni se çfarë shkon dhe çfarë vjen, ji i lumtur, por ai zhduket shpejt!

BINJAKËT

Binjakët bëjnë shume, por dhe e teprojnë ne raport me marrëdhëniet, thjesht duhet të kuptoni se si kthehen. Përndryshe, një herë ata e kanë marrëdhënien kryesore, një herë bëhen plotësisht toksikë në të!

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF