KreuCelebrity

 Del në ankand fotoja nudo e Jennifer Aniston!

Është një pamje ikonë që bëri shumë bujë kur u realizua në 1995-sën, e vazhdon të ngjallë interes të madh edhe sot. Fotoja e nudo e Jennifer Aniston ka dalë në ankand së fundi dhe duket për një kauzë të drejtë: mbështetjen e betejës kundër Covid 19.

 

Vetë ylli i “Friends”, sot 51 vjecare është emocionuar shumë nga ky fakt. Fotoja edhe pse nudo, mbetet një realizim mjaft i bukur artistik. Ajo më shumë i lë vend imagjinatës sesa tregon, sepse fotografi, Mark Seliger, u kujdes që të gjitha pjesët intime të fshiheshin me mençuri.”Shoku im i dashur @markseliger u bashkua me @radvocacy dhe @christiesinc në ankandin me 25 portre, përfshirë edhe timin , për lehtësimin e COVID-19 “, shkroi Jennifer duke shtuar se “100% e të ardhurave nga shitjet e këtij portreti do të shkojnë në @NAFClinics, një organizatë e cila ofron testimin dhe kujdesin falas ndaj koronavirusit në të gjithë vendin.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF