KreuCelebrity

Angela Merkel nudo; fotot që “turpërojnë” kancelaren!

Angela Merkel është një prej lidereve botërore më të respektuara sot. Ajo arriti ta shndërrojë Gjermaninë në motorrin ekonomik të Europës, duke I rezistuar dhe krizave ekonomike që gjunjëzuan pjesë të tjera të kontinentit të vjetër. Me stilin e saj modest por të vendosur të qeverisjes, është lavdëruar shpeshherë si një model lidershipi për t`u marrë shembull.

Në eventet zyrtare, e shohim gjithmonë me pantallona, aq sa duket deri diku dhe paksa mashkullore në pamjen e saj.

Por mediat e huaja kanë ripublikuar disa foto nudo në të cilat thuhet se shfaqet Merkel në moshë të re. Deri tani, nuk ka as pohim, e as nga mohim nga zyra e kancelares, ndërsa vajza në foton bardh e zi ngjan shumë si ajo!

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF