KreuCelebrity

Protestuesit nuk pyesin, sulmojnë këngëtaren shqiptare në New York!

Protestuesit nuk pyesin, sulmojnë këngëtaren shqiptare në

E la Shqipërinë në 1997-tën, pikërisht në një kohë të vështirë e të trazuar si ajo. Atëherë ishte vetëm 16 vjec, por Ermiona Lekbellon, ish-Miss Durrësi dhe këngëtare që tani nuk është më aktive në muzikë, u përball me skena që mund të të kujtojnë atë kohë. Në mesin e trazirave që kanë përfshirë dhe New Yorkun, ashtu si shumë pjesë të tjera të SHBA-së pas vdekjes së George Floyd, ajo është sulmuar nga disa protestues.

 

 

I never been two faces , never a hypocrite , I always fight it for my rights , I never licked a.. of no one , I always been true to my self and others . I never faked love and I will never be a mediocre . I am proud of my self for everything I have done in my life . I always been true!

A post shared by Ermiona Lekbello (@ermionalekbello) on

“ U sulmova dje në mes të Manhattanit nga 5 burra të zinj dhe një vajzë, ndërsa isha duke parë punën time. Nëse nuk do të ishte për një djalë në biçikletë që kaloi aty, unë ndoshta do të isha e vdekur tani sepse ata kishin thikë; erdhën rreth meje në të njëjtën kohë. I përballova sa munda, por ata ishin shumë dhe unë vetëm. Bëra raportin në komisariat dhe gjithçka është regjistruar në kamera, faleminderit Zotit për kamerat që ishin në rrugë. Ata ishin tek të njëzetat besoj. Mendoni se si atë që më bënë mua mund t`ia bëjnë kujtdo personi tjetër. Kjo është e papranueshme. Kjo shkel të gjitha të drejtat e mia si një person i lirë që mendon për punët e veta”, ka shkruar mes të tjerash ajo.

 

 

I was attacked yesterday in middle of Manhattan by 5 black man and one black girl , minding my own business, if it wasn’t for a guy in Bicycle passing by in that moment I maybe was dead because they had knifes , they came around me in the same time , I handled them with what I could but they were to many I was alone , I did the report in the police station and everything is taken in camera and thank God for the cameras that were in the street, they were in their twenties I believe , think about ,how they did it to me for sure they will do it to another person , this is unacceptable this is violating all my rights like a free person minding my own business. I was lucky I suppose but many other people in America didn’t make it and that breaks my heart . I hope is justice for them too , , and let’s make clear one thing you don’t intimidate me and I am not afraid of you , I wasn’t afraid even yesterday that 6 of them were on my back .

A post shared by Ermiona Lekbello (@ermionalekbello) on

 

 

Savage

A post shared by Ermiona Lekbello (@ermionalekbello) on

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF