KreuCelebrity

Gratë e famshme që vunë fëmijët para karrierës!

Karriera dhe fama kërkojnë sakrifica të cilat disa zgjedhin t`i bëjnë duke hequr dorë nga gjëra të rëndësishme në jetë si martesa e familja. Por jo të gjithë. Këto gra të famshme janë disa prej atyre që vendosën të parët fëmijët dhe jetën familjare, ndërsa profesionin e lanë në plan të dytë. Dhe për këtë, nuk u penduan kurrë! Uma Thurman kryeson listën; nënë e tre fëmijëve preferon më shumë rolet e vogla sesa të largohet prej tyre duke ndjekur famën.

Jessica Biel

Jessica Simpson

Hilary Duff

Christina Aguilera

Alicia Keys

Lisa Bonet

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF