KreuBusull

Ky burrë u bë më i pasuri në botë në vetëm 2 minuta!

Ky burrë u bë më i pasuri në botë në vetëm 2

Shumë prej nesh fantazojnë të fitojnë llotarinë në mënyrë që të mund ta jetojmë pjesën tjetër të jetës në luks.

Megjithatë, një burri nga Pensilvania iu dha shumë shkurt një nivel pasurie përtej edhe ëndrrave të tij më të çmendura. Në korrik 2013, Chris Reynolds nga Delaëare County u habit kur zbuloi se gabimisht i ishin derdhur në llogari 92 kuadrilion dollarë.

Ai hapi llogarinë e tij për të zbuluar se PayPal e kishte kredituar gabimisht me 92,233,720,368,547,800 dollarë në total.

Shuma e pabesueshme e ktheu atë për një moment njeriun më të pasur në botë, duke e zbehur pasurinë personale të Bill Gates dhe Warren Buffet.

Për fatin e tij të keq kjo ëndërr zgjati vetëm 2 minuta pasi PayPal e kuptuan shpejt gabimin e tyre, e korrigjuan problemin dhe i kërkuan falje për ‘shqetësimin’.

Tags:

Home Busull

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF