KreuBusull

Nëse keni plan të studioni jashtë! Lista e 10 universiteteve më të mira në botë!

Nëse keni plan të studioni jashtë! Lista e 10 universiteteve

Këto institucione nga SHBA dhe më shumë se 90 vende të tjera janë renditur bazuar në 13 tregues që matin performancën e tyre kërkimore akademike dhe reputacionin e tyre global dhe rajonal.

Studentët mund t’i përdorin këto renditje për të eksploruar opsionet e arsimit të lartë që ekzistojnë përtej kufijve të vendeve të tyre dhe për të krahasuar aspektet kryesore të misioneve kërkimore të shkollave. Më poshtë renditen 10 universitetet më të mira në botë për vitin 2022-2023.


Harvard University (USA)

Massachusetts Institute of Technology (USA)

Stanford University (USA)

University of California Berkeley (USA)

University of Oxford (Britani e Madhe)

University of Ëashington Seattle (USA)

Columbia University (USA)

University of Cambridge (Britani e Madhe)

California Institute of Technology (USA)

Johns Hopkins University (USA)

Tags:

Home Busull

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF