KreuStil Jetese

 Sekreti se si mund të aksesoni filma të fshehur në Netflix

 Sekreti se si mund të aksesoni filma të fshehur në Netflix

Ju mund keni parë shumë filma dhe seri televizive të mira në Netflix, por gjasat janë që ka ende një numër të madh filmash dhe seriale televizive që ju nuk e dinit se ishin atje.

Rezulton se në të vërtetë ka mijëra kode që do ta bëjnë kërkimin përmes platformës shumë më të lehtë për ju.

Për të vizituar faqen e internetit të çdo zhanri, gjithçka që duhet të bëni është të futni kodin katërshifror në shfletuesin tuaj të internetit pas adresës së mëposhtme:

http://www.netflix.com/browse/genre/

Vlen të përmendet se kjo funksionon vetëm në faqen e internetit.

Lista:

Aksion dhe aventurë (1365)

Filma aziatikë aksion (77232)

Aksion dhe aventurë klasike (46576)

Komedi aksion (43040)

Thrillerë aksion (43048)

Aventurat (7442)

Filma me superhero (10118)

Ëestern (7700)

Aksion dhe aventurë (10702)

Aksion, krim dhe aventurë (9584)

Filma me arte marciale (8985)

Ushtarak dhe aventura (2125)

Anime (7424)

Animacion për të rritur (11881)

Komedi anime (9302)

Drama anime (452)

Anime Sci-Fi (2729)

Anime Horror (10695)

Anime Fantazi (11146)

Serial anime (6721)

Filma për fëmijë(783)

Disney (67673)

Filma të bazuar në libra për fëmijë (10056)

Filma vizatimorë televizivë (11177)

TV për fëmijë (27346)

Muzikë për fëmijë (52843)

Përrallat e kafshëve (5507)

Filma klasikë (31574)

Komedi klasike (31694)

Drama klasike (29809)

Klasik Sci-Fi dhe Fantazi (47147)

Trillerë klasikë (46588)

Filma klasikë me luftë (48744)

Filma të huaj klasikë (32473)

Filma pa zë (53310)

Komedi (6548)

Komedi të errëta (869)

Komedi politike (2700)

Komedi sportive (5286)

Stand-up Comedy (11559)

Komedi për adoleshentë (3519)

Satira (4922)

Komedi romantike (5475)

Filma kulti (7627)

Filma Horror B (8195)

Filma horror kulti (10944)

Kult Sci-Fi dhe Fantazi (4734)

Komedi kulti (9434)

Dokumentarë (6839)

Dokumentarë biografikë (3652)

Dokumentarë për krime (9875)

Dokumentarë Historikë (5349)

Dokumentarë ushtarakë (4006)

Dokumentarë sportivë (180)

Dokumentarë muzikorë (90361)

Dokumentarë për udhëtime dhe aventura (1159)

Dokumentarë Politikë (7018)

Dokumentarë fetarë (10005)

Dokumentarë të shkencës dhe natyrës (2595)

Dokumentarë kulturor (3675)

Drama (5763)

Drama biografike (3179)

Drama klasike (29809)

Drama kriminale (6889)

Drama të bazuara në libra (4961)

Drama të bazuara në jetën reale (3653)

Drama sportive (7243)

Drama për adoleshentë (9299)

Drama ushtarake (11)

Drama politike (6616)

Drama romantike (1255)

Drama me çështje sociale (3947)

Besimi dhe Spiritualiteti (26835)

Besimi dhe Spiritualiteti për Fëmijë (751423)

Filma klasikë romantikë (31273)

Komedi romantike (5475)

Sci-Fi dhe Fantazi (1492)

Aksion Sci-Fi dhe Fantazi (1568)

Alien Sci-Fi (3327)

Klasik Sci-Fi dhe Fantazi (47147)

Kult Sci-Fi dhe Fantazi (4734)

Filma me fantazi (9744)

Aventurë fantastiko-shkencore (6926)

Drama fantastiko-shkencore (3916)

Filma Horror Shkencor (1694)

Trillera fantastiko-shkencore (11014)

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF