KreuCelebrity

Gjesti i Ilir Shaqirit që e bëri Fifin të dilte nga vetja!

 

Gjesti i Ilir Shaqirit që e bëri Fifin të dilte nga vetja!

Më shumë se si skenë vallëzimi,  “Dancing With The Stars” po i ngjason një arene dyluftimi me VIP-at e ndarë në dy skuadra. Komentet e jurisë ngjallën së fundi debate të forta, duke sjellë një përplasje të Fifit me balerinin dhe koreaografin Ilir Shaqiri.

Gjesti i Ilir Shaqirit që e bëri Fifin të dilte nga vetja!

Bora: Fifi, si je ndjerë gjatë kësaj jave?

Fifi: Shumë mirë. Unë mendoj që ku ka prova ka zhurmë, ku ka zhurmë ka punë. Ilir mos me atë dorën.

Iliri: Ku ka prova, ku ka punë, nuk ka fjalë.

Fifi: Ça thua ore?

Iliri: Juve jeni të gjithë nxënës amator që po ju mësojnë gërmën “a” të kërcimit dhe duhet të respektoni koreografët. Jo të dilni mbi ata me individualizmat tuaj.

Fifi: Kur ka folur Dioni nga ana profesioniste ne e kemi dëgjuar të gjithë. Sikurse e tha Xhuli, ne jemi të gjithë karaktere të forta dhe nuk durojmë dot të na urdhërojnë.

Iliri: As balerinët profesionist?

Fifi: Jo, ka qenë kur ka folur Xhuli, jo profesionistët.

Gjesti i Ilir Shaqirit që e bëri Fifin të dilte nga vetja!

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF