KreuCelebrity

Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura e dheut..!

Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura

Moti i keq që shkaktoi kaos në Europën Perëndimore, mbërriti dhe në Shqipëri, duke krijuar edhe këtu probleme të mëdha për shkak të shirave të rrëmbyer dhe erërave të forta. Në një kohë kur në media e rrjete sociale shfaqeshin pjesë nga Tirana e qytete të tjera të vendit mes vështirësive të krijuara nga përkeqësimi i kushteve atmosferike, Rudina Dembacaj gjeti vend për t`u ndjerë mirë me veten.

Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura

“Koha skandal, unë prap e bukura dheut. Nuk e di si m`ka fal Zoti kështu. O Zot faleminderit. Nuk e di”, shprehet aktorja me doza humori.

Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura

E vërteta është se ajo ka pësuar një transformim të jashtëzakonshëm fizik dhe tani padyshim, ndihet mjaft mirë me veten.

Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura
Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura
 
Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura
Rudina Dembacaj mes përmbytjeve: Koha skandal, unë prapë e bukura

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF