KreuCelebrity

Juliana Nura, akuza të forta ndaj Ilir Shaqirit: Njeri negativ, edhe shakatë i bën...

Juliana Nura, akuza të forta ndaj Ilir Shaqirit: Njeri negativ, edhe

Juliana Nura dhe Dion Gjinika ishin së fundmi të ftuar në emisionin “Pardon My French” . Çifti i njohur i spektaklit të kërcimit e perfundoi rrugëtimin e tij javën e kaluar.

Juliana Nura, akuza të forta ndaj Ilir Shaqirit: Njeri negativ, edhe

Në Fan Club, Juliana u shpreh se ishte e shokuar kur juria vendosi se ishte ajo që duhej të largohej atë mbrëmje. Sipas saj ishte diçka që nuk e priste dhe nuk e meritonte. Tani, ajo u pyet gjatë intervistës nëse ishte penduar për deklaratat e saj.

Juliana Nura, akuza të forta ndaj Ilir Shaqirit: Njeri negativ, edhe

Por ajo jo vetem nuk shfaqi pendese, por perkundrazi, e përforcoi atë që ka shprehur më herët duke shtuar se nuk i pëlqejnë aspak shakatë seksiste të Ilirit në emision.

Juliana Nura, akuza të forta ndaj Ilir Shaqirit: Njeri negativ, edhe

“Unë jam një person që kur e flas diçka i rri mbrapa dhe nuk e them pa patur baza. Ashtu e them edhe tani, Iliri është shumë njeri negativ dhe nuk më pëlqen fare me ‘sex jokes’ që bën ai", tha Juliana.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF