KreuCelebrity

Emocionuese! Justin Bieber i bën Hailey një dhuratë tejet të veçantë!

Këngëtari Justin Bieber ka dashur t'i bëjë një dhuratë shumë origjinale bashkëshortes së tij Hailey, e cila i ka kushtuar shumë 5000 dollarë. Edhe pse për artistin ndoshta nuk është ndonjë vlerë shumë e madhe.

Emocionuese! Justin Bieber i bën Hailey një dhuratë tejet të

Këngëtari donte t'i bënte një dhuratë të veçantë dhe për këtë arsye porositi një artist të bënte një vepër arti bazuar në mesazhet e tij më romantike.

 

Bieber njihet për dhuratat spontane për modelen për të treguar dashurinë e tij, gjë që tregon se marrëdhënia e tyre po forcohet pas tejkalimit të problemeve me të cilat jeta i ka përballur.

Emocionuese! Justin Bieber i bën Hailey një dhuratë tejet të

Emocionuese! Justin Bieber i bën Hailey një dhuratë tejet të
Vepra artistike është një pikturë akrilike e laminuar në rrëshirë bazuar në një tekst që ai i ka dërguar dhe që ka një kuptim shumë të veçantë.

Vepra mban titullin “Më mungon”  dhe përmbajtja e mesazhit të këngëtarit po aludohet se është kur ai u nda nga gruaja si pasojë e angazhimeve profesionale. “Më mungon. Më mungon buzëqeshja jote, e qeshura, përqafimet, puthjet, shakatë, bërja dashuri, të qenit në krahët e tu”, shkruhet në të.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF