KreuCelebrity

Ka ndërtuar një perandori biznesi! Zbulohet vlera neto e Kim Kardashian!

Ka ndërtuar një perandori biznesi! Zbulohet vlera neto e Kim

Vlera marramendëse neto e Kim Kardashian në vitin 2023 është një dëshmi e mprehtësisë së saj të jashtëzakonshme të biznesit, duke e bërë atë një nga personazhet më të famshëm dhe më të pasur në mbarë botën.

Me një vlerë neto prej 1.7 miliardë dollarësh, të ardhurat vjetore të Kardashian zakonisht variojnë nga 50 deri në 80 milionë dollarë, kryesisht që rrjedhin nga një sërë sipërmarrjesh të ndryshme biznesi dhe kompanish të suksesshme.

Ka ndërtuar një perandori biznesi! Zbulohet vlera neto e Kim

Pasuria e Kim rrjedh kryesisht nga aksionet e aksioneve në dy kompani kryesore: KKË Beauty: E prezantuar në vitin 2017, kjo linjë e bukurisë direkte te konsumatori ka lulëzuar, duke gjeneruar mbi 100 milionë dollarë të ardhura vjetore.

Skims: Kompania e veshjeve, e lançuar në vitin 2019, është rritur me shpejtësi, duke siguruar vlerësime marramendëse. Një raund financimi i fundit prej 270 milionë dollarësh në korrik 2023 e vlerësoi kompaninë në 4 miliardë dollarë, duke rritur ndjeshëm vlerën neto të Kim në 1.7 miliardë dollarë.

Përveç bizneseve të saj kryesore, të ardhurat e Kim Kardashian janë të shumëllojshme dhe të shumëanshme, duke filluar nga marrëveshjet, kontratat dhe paraqitjet televizive, postimet e sponsorizuara në Instagram.

Fitimet e Kim në Instagram, raportohet të jenë nga 300,000 deri në 500,000 dollarë për postim, duke treguar ndikimin e saj në rrjetet sociale, me një fitim mujor të vlerësuar që kalon 1-2 milionë dollarë.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF