KreuCelebrity

Kanye West dhe Bianca Censori qenkan martuar ligjërisht!

Kanye West dhe Bianca Censori qenkan martuar ligjërisht!

Mesa duket Kanye West dhe Bianca Censori janë në fakt të martuar ligjërisht. Të dy u martuan më 20 dhjetor 2022, vetëm një muaj pasi u finalizua divorci i tij nga Kim Kardashian. Daily Mail raporton se çifti e bëri këtë duke përdorur një "licencë konfidenciale martese", ndërsa shtoi se ata u martuan në Palo Alto, Kaliforni.

"Bianca dhe Ye janë shumë privatë, shumë të dashur dhe plotësisht të përkushtuar ndaj njëri-tjetrit. Mendoj se të dyve u pëlqen të kalojnë kohën vetëm me njëri-tjetrit”, tha burimi.

Kanye West dhe Bianca Censori qenkan martuar ligjërisht!

Të dy u martuan më 20 dhjetor 2022, vetëm një muaj pasi u finalizua divorci i tij nga Kim Kardashian. Daily Mail raporton se çifti e bëri këtë duke përdorur një "licencë konfidenciale martese", ndërsa shtoi se ata u martuan në Palo Alto, Kaliforni.

Nuk dihet kur Ëest dhe Censori filluan të takoheshin, megjithëse ajo iu bashkua organizatës Yeezy në nëntor 2020. Dy vjet më vonë ai publikoi një këngë të titulluar 'Censori Overload' në lidhje me të.

Kanye West dhe Bianca Censori qenkan martuar ligjërisht!

Ndërsa raportet filluan të qarkullojnë se çifti ishte martuar në janar, besohej se ceremonia nuk ishte e ligjshme pasi ata nuk kishin bërë kërkesë për licencë. Çifti duket se ka jetuar në Evropë muajt e fundit, dhe vazhdimisht ka qenë pjesë e titujve të mediave botërore.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF