KreuCelebrity

Robert De Niro humb gjyqin kundër ish-asistentes!

Robert De Niro humb gjyqin kundër ish-asistentes!

Kompania e prodhimit të Robert De Niro, Canal Productions, është urdhëruar të paguajë mbi 1.264.285.72 dollarë si dëmshpërblim për ish-asistenten e tij, Graham Chase Robinson.

Juria diskutoi për pesë orë në çështjen civile të New York City dhe mori vendimin kundër kompanisë së prodhimit të De Niro. Juria hodhi poshtë pretendimin e tij se Robinson vodhi miliona milje me fluturime të shpeshta dhe e bëri përgjegjëse për diskriminim gjinor dhe hakmarrje.

Avokati i Robinson, David Sanford, në një deklaratë për ET, tha: “Ne jemi të kënaqur që juria pa atë që pamë dhe dha një vendim në favor të Chase Robinson kundër kompanisë së Robert De Niro, Canal Productions”. Ai shtoi, “Jo vetëm që zonja Robinson fitoi çështjen e saj kundër Canal, por juria e shfajësoi plotësisht duke i konsideruar pretendimet e De Niros kundër saj si të pabaza”.

Robert De Niro humb gjyqin kundër ish-asistentes!

Çështja dyjavore rrjedh nga padia e aktorit, e paraqitur kundër Robinson në gusht 2019, në të cilën ai pretendoi se ajo vodhi miliona milje me fluturime të shpeshta nga kompania e tij, Canal Productions, dhe duke shikuar Friends ndërsa ishte në punë. Ajo punoi për Robert duke filluar nga viti 2008 dhe pretendon se ka punuar për të derisa u “detyrua të jepte dorëheqjen” në prill 2019.

Robinson kundërshtoi De Niron vetëm dy muaj më vonë. Në atë padi, 41-vjeçarja pretendoi se ai e kishte nënshtruar atë ndaj diskriminimit gjinor, hakmarrjes dhe kushteve toksike të vendit të punës.

Robert De Niro humb gjyqin kundër ish-asistentes!

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF