KreuCelebrity

Një histori jete: Ja kur publikohet libri i shumëpritur i Britney Spears!

Një histori jete: Ja kur publikohet libri i shumëpritur i Britney

Britney Spears është gati të tregojë më në fund historinë e saj. Ikona e pop-it do të publikojë kujtimet e saj të shumëpritura, ‘The Woman in Me’, më 24 tetor. Pas një lufte me oferta mes shumë shtëpive botuese, ‘Gallery Book është shtëpia botuese së cilës i është besuar libri me kujtime i Spears.

“Dëshmia bindëse e Britney-t në gjykatë  tronditi botën, ndryshoi ligjet dhe tregoi forcën dhe guximin e saj frymëzues.  Nuk kam dyshim se kujtimet e saj do të kenë një ndikim të ngjashëm dhe do të jenë ngjarja botuese e vitit. Ne nuk mund të ishim më krenarë për ta ndihmuar atë të ndante historinë e saj më në fund.”; tha  për People Jennifer Bergstrom, Zëvendës Presidente dhe Botuese e ‘Gallery Books’.

Britney Spears do të publikojë një kujtim të qartë të 13 viteve që ajo ka qenë nën kujdestarinë e babait të saj, dhe interesi për të mësuar përjetimet e saj gjatë këtyre viteve është i madh tek publiku.  Ish- ylli i pop-it ka nënshkruar marrëveshjen me shtëpinë botuese prej 15 milionë dollarësh.

Duke premtuar se do të zbulojë për herë të parë udhëtimin e saj të pabesueshëm dhe forcën e një prej interpretuesve më të mëdha në historinë e muzikës pop, kujtimet e këngëtares së ‘Toxic’ ndriçojnë fuqinë dhe rëndësinë që një grua të tregojë historinë e saj në vetën e parë.

‘Thë Women in Me’( Gruaja brenda meje) është një histori e guximshme dhe shumë prekëse për lirinë, famën, amësinë, mbijetesën, besimin dhe shpresën e Britney Spears.

Spears, teksa rifitoi lirinë e saj i tha gjykatës në vitin 2021:

“Unë dua vetëm jetën time të kthehet”

 Tani, me librin ‘The Woman in Me’, superylli global do të bëjë një hap të rëndësishëm drejt këtij qëllimi.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF