KreuFashion

10 libra rreth seksit që gjithkush duhet t’i lexojë!

10 libra rreth seksit që gjithkush duhet t’i lexojë!

Librat rreth seksit shpesh zbulojnë përgjigjet, nëse jeni duke kërkuar një jetë seksuale më kuptimplote me partnerin(ët), duke eksploruar seksualitetin tuaj ose jeni kurioz për gjëra të tilla si lodrat e seksit.

Të gjitha sa më sipër janë krejtësisht normale!

Marrja e njohurive të ekspertëve nga profesionistët që kanë bërë kërkime edhe rreth këtin akti krejt natyral, nuk mund t’i bëjë askujt keq, madje është krejt e kundërta.

Plus, nëse jeta juaj seksuale ju ka lënë të paplotësuar në çfarëdo mënyre, por nuk jeni të sigurt për të punuar me një terapist seksi të licencuar në këtë pikë, një libër mund të jetë ideal.

Më poshtë gjeni 10 nga librat më të mirë për seksin dhe intimitetin për t’i shtuar në listën tuaj të leximit sa më shpejt që të jetë e mundur.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF