KreuFashion

Mbretëresha Letizia e Spanjës e fiksuar pas dietës Perricone!

Mbretëresha Letizia e Spanjës e fiksuar pas dietës Perricone!

Ajo konsiderohet si një ndër gratë më të hijshme në botë e jo më kot çdo dalje publike e mbretëreshës së Spanjës Letizia, komentohet gjerësisht në mediat ndërkombëtare.

Krahas të qenit gjithmonë e kujdesshme në zgjedhjen e veshjeve të saj, që pothuajse gjithmonë janë të lira, Letizia dallon edhe për format perfekte fizike, ndonëse i ka kaluar të 50-tat.

Sa i përket dietës ushqimore, ish-gazetarja ndjek rregullisht dietën Perricone.

Dieta Perricone është një plan ushqimor 28-ditor që thuhet se përmirëson shëndetin duke ulur inflamacionin dhe reduktuar shenjat e plakjes. Dieta fokusohet në ushqimet e pasura me lëndë ushqyese dhe inkurajon shtimin e një burimi proteinash në vakte dhe ushqime të lehta.

Nismëtari i kësaj diete Dr. Nicholas Perricone, një dermatolog i cili ka shkruar disa libra për kujdesin e lëkurës, humbjen e peshës dhe mirëqenien pretendon se mbajtja e një diete të shëndetshme promovon shëndetin e lëkurës dhe parandalon dukshëm shenjat e plakjes.

Programi 28-ditor, i quajtur zyrtarisht Dieta Anti-Inflamator Perricone, premton të përmirësojë qartësinë mendore, të rrisë nivelet e energjisë dhe të rrisë shëndetin e përgjithshëm fizik përmes dietës, suplementeve, stërvitjes dhe një regjimi të shtrenjtë të kujdesit të lëkurës. Në internet nuk ka shumë informacione rreth kësaj diete pasi mund të merret vetëm nëse paguan online.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF