KreuCelebrity

"Këndon si dhi”: Mësuesi i muzikës nxorri nga klasa 10 vjecaren, ajo është sot Shakira!

"Këndon si dhi”: Mësuesi i muzikës nxorri nga klasa 10

Shkolla luan një rol shumë të rëndësishëm në formëzimin e së ardhmes së një personi dhe gjithashtu luan në leksionet e përulësisë që ai merr për jetën. Megjithatë, ka shumë raste kur të famshmit ndajnë eksperienca jo të mira nga ajo periudhë. Sensacioni botëror i popit, Shakira është ndër të fundit që i është rikthyer me kujtimet e saj jetës shkollore. Këngëtarja e famshme tregoi sesi mësuesi i muzikës e kishte larguar nga kori sepse nuk i pëlqente zëri i saj.  

"Këndon si dhi”: Mësuesi i muzikës nxorri nga klasa 10

Kjo nuk e ndaloi Shakirën të ndiqte ëndrrën dhe të linte veprimet e saj, të flisnin më shumë se fjalët. Ajo tha për Jimmy Fallon se ende e kujtonte përse-në e moslejimit për të kënduar në kor.  

"Këndon si dhi”: Mësuesi i muzikës nxorri nga klasa 10

“Mësuesi mendonte që prishja harmoninë e korit, sepse zëri im ishte shumë i fortë”, shpjegoi këngëtarja e “She Wolf”. “Ai nuk më la kurrë të këndoja aty, dhe ky ishte një zhgënjim i madh për mua.” 

"Këndon si dhi”: Mësuesi i muzikës nxorri nga klasa 10

Shakira rrëfeu gjithashtu se shokët e klasës e ngacmonin për zërin e saj, duke thënë se ajo dukej si një dhi. "Shpresoj se isha një dhi e lezetshme," bëri shaka këngëtarja me Fallon, ndërsa shtoi se i ati e kishte inkurajuar të "mbronte" vibraton në zërin e saj. 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF