KreuCelebrity

“Më kanë tallur shumë”, Sara Hoxha pranon ndërhyrjen estetike!

“Më kanë tallur shumë”, Sara Hoxha pranon

Sara Hoxha ishte një prej yjeve që parakaloi në tapetin e kuq mbëmjen e djeshme dhe shkëlqeu me look-un e saj.

“Më kanë tallur shumë”, Sara Hoxha pranon

Por ra në sy fakti qe ajo dukej pa shume humor, e kjo duket nuk vinte vetem nga mungesa e Ledrit, e cila u komentua shume. Permes rrjeteve sociale, Sara shpjegoi se ka bërë një ndërhyrje.

“Më kanë tallur shumë”, Sara Hoxha pranon

 

“Më shkruajnë shumë veta pse dukem e mërzitur dhe së fundmi pashë një video në TikTok e cilia shpjegon pse unë dukem e mërzitur. Aty e ka shpjeguar vajza shumë mirë. Kam bërë botox sipër buzëve, që quhet “gummy smile” në mënyrë që kur të qesh mos të më duken mishrat e dhëmbëve. Më kanë pas dalë më parë dhe tani nuk më dalin më. E di, më kanë ndryshuar shumë pamjen. Nuk besoj se do e bëj më, por nuk premtoj. Më kanë tallur shumë njerëz, sidomos njerëzit e familjes që nuk ndalojnë, kanë 2 javë që më tallin. Por ka filluar të zbutet”, ka thënë Sara.

“Gummy Smile” është termi që përdoret për të përshkruar fenomenin e shfaqjes së tepruar të mishrave të sipërm të dhëmbëve gjatë buzëqeshjes.

“Më kanë tallur shumë”, Sara Hoxha pranon

Ne fakt, nese do te besojme fotot qe qarkullojne, kjo nuk eshte nderhyrja e vetme qe Sara ka bere, por rezultati eshte padyshim i lavderueshem!

“Më kanë tallur shumë”, Sara Hoxha pranon

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF