KreuCelebrity

Si përfundoi kjo grua vetëm pse preku një ushqim!

 

Si përfundoi kjo grua vetëm pse preku një ushqim!

Një hap larg katastrofës: Një grua alergjike ndaj kikirikëve dhe farave të tjera postoi një klip në TikTok duke u treguar ndjekësve të saj se çfarë ndodhi pasi preku vetëm pak një kikirik të thjeshtë. Klipi i postuar nga Shiv Sewlal është parë nga 17 milionë njerëz brenda më pak se një jave. Shumica e përdoruesve u tronditën nga sjellja e qetë e gruas pasi ajo u përball me një situatë kërcënuese për jetën. “Nuk e di se çfarë ka ndodhur, por diçka ka ndodhur qartë. Unë kurrë nuk e di kur duhet të shkoj në spital dhe kur jo. Ndihem shumë mirë, edhe pse pamja ime nuk është aspak e tillë”, tha Sewlal.  

Si përfundoi kjo grua vetëm pse preku një ushqim!

 

“Nuk shoh shumë mirë, ndaj i prek gjërat me duar. Do të shkojë në spital sepse është shumë e bezdisshme, aq më tepër që unë nuk e konsumova gjënë ndaj të cilës jam alergjike. Sytë më kruhen shumë!”, tha gruaja. 

Si përfundoi kjo grua vetëm pse preku një ushqim!

Ndonëse nuk e ka marrë shumë seriozisht reaksionin alergjik, infermierja në spital i tërhoqi vëmendjen duke i thënë se duhej t'i kishte injektuar vetes adrenalinë, të cilën e ka me vete në raste të tilla emergjente. “Nuk e kuptova që ishte kështu!”, arsyetoi gruaja. Në spital, i administruan tre injeksione adrenaline. 

Si përfundoi kjo grua vetëm pse preku një ushqim!

“Ai që më tremb është fakti që po mendoja të marr një pilulë dhe të shkoj në shtrat, mendova se po e ekzagjeroja. Por shoh që këtu në spital të gjithë stresohen kur më shohin. Kur keni dyshime, shkoni në spital!”, u bëri thirrje Shiv ndjekësve të saj. Të nesërmen, ndonëse sërish e fryrë, ajo u ndje shumë më mirë. 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF