KreuCelebrity

JLo dhe Ben Affleck, lëvizje të zgjuar financiare për shtëpinë e ëndrrave në Beverly Hills!

JLo dhe Ben Affleck, lëvizje të zgjuar financiare për

Çifti i fuqishëm Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kanë marrë një hipotekë të konsiderueshme prej 20 milionë dollarësh në rezidencën e tyre të pasur prej 61 milionë dollarësh në Beverly Hills, një pronë që fillimisht dukej se e kishin blerë me para, siç u zbulua ekskluzivisht nga The US Sun.

Çifti i listës A, të cilët rindezën romancën e tyre në vitin 2021 dhe së fundmi festuan mbi një vit martesë, vendosën të siguronin shtëpinë e tyre të ëndrrave me një hipotekë nga JPMorgan Chase Bank më 31 gusht.

JLo dhe Ben Affleck, lëvizje të zgjuar financiare për

Ky veprim vjen pas muajsh kërkimi për vendbanimin perfekt pas dasmës së tyre në gusht të vitit të kaluar. Fillimisht, raportet sugjeruan se ata kishin blerë pronën luksoze në maj për një marrëveshje marramendëse prej 60.85 milionë dollarësh në një marrëveshje me para.

Megjithatë, duket se ata kanë rivlerësuar strategjinë e tyre financiare dhe kanë zgjedhur një kredi 30-vjeçare për shtëpi, siç tregohet nga marrëveshjet kontraktuale të nënshkruara në gusht. Rezidenca mbresëlënëse prej 46,000 metrash katrorë, e referuar si 'Ëallingford Estate', ka 12 dhoma gjumi, 24 banja, një kompleks të brendshëm sportiv dhe parkim për 92 makina mahnitëse.

Kjo blerje ekstravagante u ekzekutua përmes një fondi besimi të lidhur me menaxherët e tyre të biznesit, Gary Kress dhe Brian Murphy. Kushtet e hipotekës ofrojnë një marrëveshje unike financiare, me pagesa vetëm me interes në 5.5 për qind për gjashtë vitet e para, e ndjekur nga një rregullim në normën e interesit. Më e rëndësishmja, principali dhe interesi nuk do të fillojnë të shlyhen deri në nëntor 2033.

JLo dhe Ben Affleck, lëvizje të zgjuar financiare për

Blerja e tyre e kësaj pasurie madhështore ishte një marrëveshje e negociuar në përsosmëri, pasi ata e siguruan atë për gati 15 milionë dollarë nën çmimin fillestar të kërkuar prej 75 milionë dollarësh.

Ndër lehtësitë e pabesueshme të pronës janë, një palestër e plotë, fusha për basketboll dhe pickleball, një ring boksi, një sallë pritjeje sportive, një bar, një sallon flokësh dhe thonjve, një teatër në shtëpi, një bodrum vere, një sallë pritjeje uiski, sauna dhe dhoma masazhi, dhe një pishinë me buzë zero me pamje mahnitëse.

JLo dhe Ben Affleck, lëvizje të zgjuar financiare për

Vendimi i Jennifer Lopez dhe Ben Affleck për të zgjedhur një hipotekë, pavarësisht nga vlera e tyre neto e kombinuar prej 300 milionë dollarësh, shihet si një lëvizje e mençur financiare, duke marrë parasysh normat aktuale të ulëta të interesit. Ekspertët sugjerojnë se ata po përdorin kapitalin e tyre nga prona e tyre në Beverly Hills për të përfituar nga përfitimet tatimore dhe fleksibiliteti që vijnë me një kredi të siguruar.

Në botën e të pasurve, lëvizje të tilla financiare janë shpesh vendime të llogaritura me kujdes të marra për të optimizuar të gjithë portofolin e aseteve të tyre dhe përpjekjet e ardhshme. Ndërsa Jennifer Lopez dhe Ben Affleck vazhdojnë të ndërtojnë jetën e tyre së bashku, zgjedhja e tyre për të hipotekuar rezidencën e tyre në Beverly Hills pasqyron jo vetëm njohuritë financiare, por edhe një angazhim për të siguruar ëndrrat e tyre për një afat të gjatë.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF