KreuCelebrity

Një “rrëshqitje” e vogël: Akuza Domenikut, Linda kërkon ndjesë- Të ngatërrova me dikë tjetër!

 

 

Një “rrëshqitje” e vogël: Akuza Domenikut, Linda

Disa ditë më parë, Linda Halimi bëri një rrëfim duke thënë se Domeniku i kishte shkruar para se të futeshin brenda në shtëpi. 

Një “rrëshqitje” e vogël: Akuza Domenikut, Linda

Pas kësaj Linda vazhdoi me një deklaratë tjetër duke thënë që ai ishte i dashuruar në të. Por Domeniku insistoi se nuk i kishte shkruar aspak, dhe këngëtarja në fund e bëri sqarimin e saj duke thënë se e kishte ngatërruar m e dikë tjetër dhe i kërkoi falje.  

Një “rrëshqitje” e vogël: Akuza Domenikut, Linda

Domeniku e nominoi ndërkohë duke u arsyetuar se ajo kishte gënjyer.  Linda është shprehur: “Gjithë kam pasur respekt për ty, as nuk kam mendim të keq për ty. Dhe prej asaj nate që të kam ngatërruar me dikë tjetër, të kërkoj falje përsëri. E kam pranuar fajin. E kam shpjeguar edhe ne Prime që më vjen keq.” Pas këtij diskutimi dyshja më në fund u sqaruan dhe u përqafuan njëri-tjetrin. 

https://youtu.be/PCUqqUWRlLk

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF