KreuCelebrity

Nuk e ka prezantuar kurrë! Motra nga babai përlot Neda Ballukun në studio!

Nuk e ka prezantuar kurrë! Motra nga babai përlot Neda Ballukun

Neda Balluku ka dy motra dhe se ka një marrëdhënie speciale me to. Kjo u zbulua në ‘Ftesë në 5’ ku Neda ka marrë një surprizë nga dy gratë e rëndësishme në jetën e saj, dy motrat.

Nuk e ka prezantuar kurrë! Motra nga babai përlot Neda Ballukun

Biseda u fokusua tek menyra sesi arriti të mbledhë gjithë informacionin e nevojshëm për librin e saj të dytë, “Të parat”, e ketu, rrefeu se cfare ndihme e madhe ka qene për të bashkëshorti, Orgeni, i cili ka asistuar me kujdesin ndaj fëmijëve.

Nuk e ka prezantuar kurrë! Motra nga babai përlot Neda Ballukun

Një moment i cili e ka surprizuar Nedën edhe më tepër, ka qenë videomesazhi nga motra nga babai.

https://youtu.be/TrwuyGGGCoI

“Ti, Neda Balluku, e para që më ka mësuar që çdo gjë vërvitet për pak dashuri. Ti, e para ngjyrë për mua. Suksese motra”, është shprehur motra e Nedës, e cila deri më tani ka qenë një figurë e cila ka qëndruar larg medias.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF