KreuCelebrity

Pse e tradhtove babanë tonë? Khloe Kardashian shpërthen kundër të ëmës!

Pse e tradhtove babanë tonë? Khloe Kardashian shpërthen

Khloe Kardashian nuk ia ka falur të ëmës tradhëtinë ndaj babait të saj të ndjerë Robert Kardashian, e këtë ia tregoi së fundi publikisht.

Pse e tradhtove babanë tonë? Khloe Kardashian shpërthen

Kris dhe Robert Kardashian u divorcuan në vitin 1991 pasi  ajo vetë pranoi se kishte pasur një lidhje me futbollistin Todd Waterman në vitin 1989.

Pse e tradhtove babanë tonë? Khloe Kardashian shpërthen

“Mendoj se të qenit vërtet e re dhe budallaqe është diçka që ndikon, sepse nuk i kupton vërtet pasojat e veprimeve të tua,” tha ajo në serinë e “Kardashians”.

Pse e tradhtove babanë tonë? Khloe Kardashian shpërthen

“Por çfarë nuk po bënte babai im që të bëri të kërkoje diku tjetër?” e pyet sërish Khloé. “Mendoj se rashë në një situatë ku mendova se bari ishte më i gjelbër nga ana tjetër e gardhit…”, tha Kris e cila e pranoi dhe vetë se tradhtia ndaj ish-bashkëshortit tashmë të ndjerë, është pendesa më e madhe e jetës së saj.

Pse e tradhtove babanë tonë? Khloe Kardashian shpërthen

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF