KreuCelebrity

Risi në Instagram: Tashmë 'Close Friends' edhe në postimet në Reels!

Instagram ka zgjeruar funksionin “Close Firends” nga Storie dhe Feed në publikimet në Reels. Përdoruesit e Instagram tani mund të zgjedhin të ndajnë postimet e tyre dhe Reels me një grup më të vogël njerëzish, të cilëve u besojnë më shumë në vend të të gjithë ndjekësve të tyre.

Risi në Instagram: Tashmë 'Close Friends' edhe në

Ekipi i Instagramit pretendon se përdoruesit përdorin miqtë e ngushtë “si një hapësirë pa presion, për t’u lidhur me njerëzit që kanë më shumë rëndësi për ta. Duke zgjeruar “Miqtë e ngushtë” në Reels dhe postimet e furnizimit, zhvilluesi shpreson t’u ofrojë përdoruesve më shumë mënyra për të qenë vetvetja në Instagram, të cilat në të vërtetë, kanë më shumë zgjedhje se kush e shikon përmbajtjen e tyre.

Ndarja e Reels dhe postimeve vetëm me miqtë e ngushtë është mjaft e thjeshtë. Kur një përdorues krijon një postim, ai duhet të prekë butonin Audience, më pas të zgjedhë opsionin Close Friends dhe në fund të prek butonin Share.

Postimi ose Reels do të ketë një etiketë “Miq të ngushtë”, kështu që vetëm përdoruesit në listën e miqve të ngushtë do ta shohin atë. Vlen të theksohet se lista e miqve të ngushtë do të jetë i njëjti grup njerëzish në të gjitha funksionet në Instagram.

 

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF