KreuCelebrity

A do t’i lexojë vallë babai i Britney Spears kujtimet e së bijës?

Jamie Spears, babai i Britney Spears, thuhet se nuk është i shqetësuar nga përmbajtja e kujtimeve të saj të ardhshme, "The Woman In Me".

A do t’i lexojë vallë babai i Britney Spears kujtimet e së

Kjo mungesë shqetësimi i atribuohet komenteve të mëparshme negative të Britney për të, si në gjykatë ashtu edhe në rrjetet sociale. Në të kaluarën, ajo shprehu dëshirën e saj për ta parë atë të kalonte pjesën tjetër të jetës në burg.

A do t’i lexojë vallë babai i Britney Spears kujtimet e së

Një burim i afërt me familjen Spears tha për TMZ se Jamie nuk ka ndërmend ta lexojë librin. Për më tepër, ish-gruaja e Jamie-t, Lynne, dhe motra më e vogël e Britney-t, Jamie Lynn, kanë publikuar tashmë kujtime që e portretizojnë Jamie si një baba të munguar gjatë edukimit të Britney-t, veçanërisht gjatë betejave të tij me alkoolin. Duke patur parasysh deklaratat e mëparshme, duket se Jamie mendon se nuk ka asgjë të re për të mësuar.

Ndërsa Jamie e ka pranuar rolin e tij si një baba më pak se ideal gjatë viteve të formimit të Britney, ai ishte i pranishëm gjatë konservatorit të saj, i cili zgjati për 13 vjet.

A do t’i lexojë vallë babai i Britney Spears kujtimet e së

Megjithatë, avokati i Britney, Matt Rosengart, ka pretenduar se Jamie ka përfituar financiarisht nga ajo gjatë kësaj kohe. Gjithsesi, Rosengart nuk ka arritur të rikuperojë asnjë fond nga Jamie, kryesisht sepse shumica e shpenzimeve janë miratuar nga gjykata.

Babai i yllit të popit nuk është e interesuar të zbulojë përmbajtjen e kujtimeve të Britney dhe beson se ai tashmë e di të vërtetën e historisë së tyre të përbashkët. Libri i Britney, i cili do të dalë më 24 tetor, mund të intrigojë mijëra lexues, por jo Jamie Spears.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF