KreuCelebrity

Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!

Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!

Paris Hilton është tallur pa mëshirë nga fansat pas paraqitjes në sfilatën e Mugler në Javën e Modës në Paris.

Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!

“Kjo jam unë që vesh njëherë taka në vit!”, u shpreh fillimisht trashegimtarja e pasur. Paris ishte njëri prej emrave më të njohur që u paraqit në kete sfilate.

Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!

Por, shfaqja e saj aty është përqeshur e tallur në mënyrë të pamëshirshme nga fansat, qe arriten deri aty sa ta etiketonin si “pula” që ecën në Javën e Modës në Paris.

Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!


Pasanikës dhe trashëgimtarës së disa hoteleve ju kaluan disa foto në instagramin e revistës British Vogue, por ndjekesit shperthyen ne tallje. Paris kishte të veshur një fustan te shkurter te zi, por menyra e saj e ecjes nuk u prit aspak mire, edhe pse pamja ne teresi nuk ishte keq. 

Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!
Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!
Paris Hilton përqeshet nga fansat pas paraqitjes në sfilatë!

 

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF