KreuCelebrity

Kushtet e veçanta të marrëveshjes së divorcit të Ariana Grande dhe Dalton Gomez!

Ariana Grande dhe Dalton Gomez, ish-çifti i famshëm, së fundmi finalizuan marrëveshjen e divorcit. Ndërsa procesi pati pjesën e vet të mosmarrëveshjeve, ata përfundimisht arritën një marrëveshje miqësore.

Kushtet e veçanta të marrëveshjes së divorcit të

Një burim i afërt me çiftin tregoi se Grande dhe Gomez donin ta trajtonin divorcin e tyre me respekt të ndërsjellë, duke e bërë atë sa me pak dhimbje për njëri-tjetrin. Pas vetëm dy vitesh martesë, çifti paraqiti zyrtarisht kërkesën për divorc në shtator, duke përmendur "ndryshime të papajtueshme".

Data e ndarjes së tyre u shënua si 20 shkurti, duke i lënë fansat të pyesin për arsyen e ndarjes së tyre. Zgjidhja e divorcit përfshin disa aspekte të rëndësishme. Një element kyç është pagesa e konsiderueshme paraprake që Gomez do të marrë nga Grande, duke eliminuar nevojën për mbështetje mujore bashkëshortore.

Sipas dokumenteve të gjykatës, kjo pagesë arrin në një shumë pa taksa prej 1 250 000 dollarësh. Grande gjithashtu ra dakord të mbulonte 25 000 dollarë nga tarifat e avokatit të Gomez.

Gjatë martesës së tyre, Ariana Grande dhe Dalton Gomez ndanë një rezidencë në Los Angeles. Për shkak të vendimit të tyre për t'u ndarë, kjo pronë do të shitet. Ish-çifti fillimisht do të paguajë hipotekën e tyre prej 6 milionë dollarësh përpara se të ndajnë fitimet në mënyrë të barabartë.

Një aspekt intrigues i marrëveshjes është klauzola e rreptë e konfidencialitetit. Ariana Grande dhe Dalton Gomez janë të ndaluar të publikojnë çdo fotografi, kasetë, film ose regjistrim që përfshin çdo aspekt të jetës së tyre të përbashkët.

Për më tepër, gjykata i ka ndaluar ata të shkruajnë libër, të marrin pjesë në intervista ose të kontribuojnë në çdo formë botimi në lidhje me marrëdhënien e tyre. Këto dispozita të konfidencialitetit zbatohen për të dyja palët dhe janë ligjërisht të zbatueshme.

Kushtet e veçanta të marrëveshjes së divorcit të

Në fund, Ariana Grande dhe Dalton Gomez kanë arritur të ndajnë rrugët me kushte miqësore, duke siguruar privatësinë dhe zgjidhjen financiare në një divorc miliona dollarësh që ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF